Vakantie in Venetië
Vakantie in Venetië

Loop door de kleine, smalle steegjes van de stad en bewonder de passie van de inwoners tijdens een trip naar Venetië. Bekijk de prachtige architectuur van de stad en neem een watertaxi over het Canal Grande. Proef de lokale gerechten in diverse restaurants en duik in Venetië’s cultuur en geschiedenis. Breng een dagje door op het strand van Lido of vaar uit op de Lagune. Vergeet zeker de prachtige kerken, paleizen, galerijen en musea niet te bezoeken tijdens jouw vakantie in Venetië.

Een stad met een lange geschiedenis

Venetië is een betoverende plaats met een lange geschiedenis. Hoewel er veel te zien en te doen is in Venetië, is een dag op het strand van Lido of vissen in de Lagune een van de leukste bezigheden. Geniet van een verfrissende duik in de Lagune, verken de beroemdste bezienswaardigheden in het centrum, zoals de San Marco, de Rialtobrug, het Dogepaleis en de Gallerie dell’Accademia. Vergeet ook zeker niet om mee te doen aan een door gondels aangedreven gondelfiets – een leuke en unieke manier om Venetië te verkennen. Tijdens de avond kun je genieten van een Italiaans diner in een van de vele restaurants in de stad, terwijl je de avondvuren bewondert. Jouw vakantie in Venetië zal een onvergetelijke en magische ervaring zijn!

Een magische stad bewonderen

Venetië is een magische, historische stad die een verblijf waard is. Jouw vakantie in Venetië zal een onvergetelijke ervaring zijn. De stad Venetië heeft een heleboel te bieden, van het oogverblindende architecturale wonder, de prachtige kanalen en de eeuwenoude geschiedenis. Je kunt er genieten van de serene gondelvaart en de prachtige bouwwerken mooi aan de oevers van het kanaal. In de avond kun je er genieten van een Italiaans diner in een van de vele restaurants in de stad. Venetië heeft ook een verscheidenheid aan culturele evenementen, waaronder winkelen, optredens en een museumbezoek. Er zijn tal van plekken om te bezoeken, gastronomische pubs en clubs, een levendig nachtleven en de prachtige stegen die de stad omringen. Jouw vakantie in Venetië biedt je de kans om de stad in al haar glorie te ervaren. Geniet van de magie en geniet van alle theatraliteit die de charmante stadsstraten bieden. Venetië is zeker een plaats waar je terug zult komen om te genieten van de indrukwekkende bezienswaardigheden en de vele geweldige mogelijkheden voor ontspanning.